Fotograf Emma Schödin_Sophie-Jonas_154.jpg
Fotograf Emma Schödin_Madeleine-Harry_074.jpg
Fotograf Emma Schödin_Libby-Teo_181.jpg
Fotograf Emma Schödin_Mikaela-David_323.jpg
Fotograf Emma Schödin_Sophie-Jonas_154.jpg

Bröllop 2018


SCROLL DOWN

Bröllop 2018


Grattis till ditt kommande bröllop och vad roligt att du har hittat hit! 2018 blir min fjärde säsong som bröllopsfotograf - jag älskar att fotografera bröllop! Att få följa med er under dagen och att fånga kärleken på bild!
Jag har fyra olika bröllopspaket som du kan kika på längre ner på sidan och tveka inte att kontakta mig om ni känner er intresserade!

Fotograf Emma Schödin_Madeleine-Harry_074.jpg

utvalda bilder


utvalda bilder


Fotograf Emma Schödin_Libby-Teo_181.jpg

Information


Information


 
Fotograf Emma Schödin_Malin-Magnus_192.jpg

Hur går bokningen till?

Ni börjar med att skicka ett mail till mig med vilket datum ni gifter er. Berätta gärna vart bröllopet äger rum och hur länge ni vill att jag ska vara med under dagen. Jag brukar alltid svara snabbt, men som mest kan det dröja ett par dagar.

Är jag ledig ert datum brukar jag vilja ringa er några dagar efter och höra mer om er dag. Vi träffas sen på en bröllopsfika där vi diskuterar mer om er dag och tillsammans går igenom avtalet som vi båda skriver på så ni känner er helt säkra kring bokningen.
Att prata i telefon och träffas över en fika får oss att lära känna varandra mer och det kommer kännas mer avslappnat sen på bröllopsdagen och jag har fått lära känna er mer så jag kan skapa era bröllopsbilder.

Skulle jag inte vara ledig ert datum hjälper jag er mer än gärna med tips på andra fotografer!

En bokningsavgift skickas i samband med att avtalet tecknas på 25% av bröllopspaketet, slutfakturan skickas i samband med bildleveransen. Bokningsavgiften garanterar er ert datum!

 

Var utgår jag ifrån?

Jag utgår från Stockholm men reser mer än gärna för att få föreviga er!

Provfotografering

Jag älskar nya platser och det ska bli jättekul att höra var ni kommer gifta er!
I alla bröllopspaket ingår det en provfotografering då vi träffas på den platsen vi tänkt ha porträttfotograferingen några månader innan bröllopet. Jag kommer ha rekat fotoplatser och visar er dem under provfotograferingen. 
Dessa bilder får ni även av mig, både i webb- och printformat. 

När jag fotograferar par använder jag mig av en viss teknik för att det ska kännas mer som en mysig stund för er än en fotografering. Innan provfotograferingen kommer jag skicka ett frågeformulär till er och på så sätt förbereder jag fotograferingen så den passar er. Detta kommer jag även ha med under bröllopsdagen. 

 

 
Fotograf-Emma-Schödin_Elsa-10dagar_002.png

innan bröllopet

Dagarna innan bröllopet kommer jag åka ut till platsen för att dubbelkolla hur ljuset ligger så det inte har ändrats från när vi hade provfotograferingen. Jag tittar mycket på hur ljuset och skuggorna ligger så vi får fina och jämna bilder.

Under veckan kommer jag hålla koll på vädret och vi planerar alltid in en plan B ifall det skulle vara så att vi inte kan ha exempelvis porträttfotograferingen där vi hade planerat ha den.

Efter bröllopet

Senast 5 dagar efter bröllopet skickar jag ett litet tjuvkik från er stora dag! Dessa får ni självklart använda hur mycket ni vill tills ni väntar på resten.
Jag levererar samtliga bilder inom ca 4 veckor.

Ni får både högupplösta samt webbanpassade bilder. De högupplösta passar bra för egen framkallning och de webbanpassade passar perfekt till internet, som Instagram och Facebook.

Jag säljer även ett flertal olika fotoprodukter såsom fotoböcker och fina inramningar. Efter bildleveransen kommer jag skicka över mer info vad jag har så kan vi boka in en produktvisning om ni är intresserade.

 
Fotograf Emma Schödin_Mikaela-David_323.jpg

Priser


Priser


 

 

Vi bokade Emma till vårt bröllop och det var verkligen det bästa beslut vi tagit. Emma gjorde fotograferingen enkel, rolig och lekfull. Det var avslappnat och hennes energi och pepp är helt fantastisk. Rekomenderar Emma tusen gånger om, om ni behöver en fotograf som vet vad den håller på med!

                                                                                                                                                                                                 - Susanne & Pavel

 
 
Fotograf-Emma-Schödin_Johanna-Andreas_024.png

3 timmar

Jag förevigar er stora dag under tre sammanhängande timmar. Det här paketet passar bra för porträttfotografering och vigsel. Ni väljer om ni vill ha porträttfotograferingen innan eller efter vigseln.
Samtliga utvalda bilder levereras redigerade samt i print- och webbformat på ett vackert USB.
9.990 kr

 
Fotograf Emma Schödin_Mikaela-David_063.jpg

5 timmar

Jag förevigar er stora dag under fem sammanhängande timmar. Det här paketet passar bra för förberedelser, porträtt och vigsel.
Samtliga utvalda bilder levereras redigerade samt i print- och webbformat på ett vackert USB.
14.990 kr

 
Fotograf Emma Schödin_Sophie-Jonas_217.jpg

8 timmar

Jag förevigar er stora dag under åtta sammanhängande timmar. Det här paketet passar bra för förberedelser, porträtt, vigsel och början på middagen. Tillsammans lägger vi upp er dag efter era behov och önskemål.
Samtliga utvalda bilder levereras redigerade samt i print- och webbformat på ett vackert USB.
19.990 kr

 
Fotograf Emma Schödin_Libby-Teo_199.jpg

10 timmar

Jag förevigar er stora dag under tio sammanhängande timmar. Det här paketet passar bra för förberedelser, porträtt, vigsel och under middagen. Tillsammans lägger vi upp er dag efter era behov och önskemål.
Samtliga utvalda bilder levereras redigerade samt i print- och webbformat på ett vackert USB.
24.990 kr