Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Grattis till ditt kommande bröllop och vad roligt att du har hittat hit! 2020 blir min sjätte säsong som bröllopsfotograf - jag älskar att fotografera bröllop! Att få följa med er under dagen och att fånga kärleken på bild!

När ska jag boka?

Det är bra att vara ute i god tid inför ert bröllop då helgerna går åt fort. Jag har redan bröllop bokade under 2020, så tveka inte att skicka din bröllopsförfrågan!

Hur går det till?

Börja med att skicka ett mail till mig och berätta vilket datum ni gifter er, var bröllopet kommer ske och hur många timmar ni känner er intresserade av.

Vi tar sedan en bröllopsfika där vi lär känna varandra lite mer och tillsammans lägger upp er dag efter era behov och önskemål. Alla bröllop ser ju olika ut, allt från endast porträttfotografering till att jag är med er under hela dagen och sent in på kvällen.

Några månader innan bröllopet ses vi på en provfotografering på den platsen vi tänkt ha porträttfotograferingen, allt för att er dag ska flyta på perfekt.

Jag har fyra olika bröllopspaket som ni kan kika på längre ner på sidan. Tveka inte att kontakta mig om ni känner er intresserade!

 

Utvalda bröllopsbilder


Vad andra säger

Vi kan varmt rekommendera Emma till alla!

“Jag och min man anlitade Emma som vår bröllopsfotograf och vi är så nöjda och glada att vi valde just Emma för att föreviga vår dag. Hon var med oss under hela dagen och hon överträffade våra redan höga förväntningar. Hon är inte bara en riktigt duktig fotograf utan en riktigt härlig person som gjorde oss avslappnade framför kameran och var extremt lyhörd på oss och hur vi ville ha det. Vi kan varmt rekommendera Emma till alla. Tack för allt!”

— Malin & Fredrik

Vi är superglada att vi just hittade Emma!

“Vi är superglada att vi hittade just Emma att hjälpa oss föreviga vår bröllopsdag! Från första mötet på fik, under provfotograferingen, all kommunikation, innan/efter samt på vår stora dag så var Emma rakt igenom kanon! För oss var det viktigt att hitta någon som är lättsam och som vi gillar att ha omkring oss samt såklart ha någon som tar underbara bilder i stunden och presentera dessa på ett mycket tilltalande och proffsigt sätt. Vi kommer utan tvekan kontakta Emma för framtida uppdrag!”

— Sophie & Jonas

Önskar att vi kunde gifta oss en gång per år och att Emma skulle vara med varje gång!

“Emma gjorde vår bröllopsdag ännu mer speciell än vad den redan var. Både med sin närvaro där hon fick oss att känna oss avslappnade och naturliga men också av vad hon fångade på alla bilder. De bilder Emma levererat är ovärderliga! Önskar att vi kunde gifta oss en gång per år och att Emma skulle vara med varje gång. Tack Emma”

— Klara & Kevin

 

Bröllopsfotografering_3.jpg

3 timmar

Jag förevigar er stora dag under tre sammanhängande timmar. Det här paketet passar bra för porträttfotografering och vigsel. Ni väljer om ni vill ha porträttfotograferingen innan eller efter vigseln.
Samtliga utvalda bilder levereras redigerade samt i print- och webbformat på ett vackert USB.

19.990 kr

 
Bröllopsfotografering_3 (8).jpg

5 timmar

Jag förevigar er stora dag under fem sammanhängande timmar. Det här paketet passar bra för förberedelser, porträtt och vigsel.
Samtliga utvalda bilder levereras redigerade samt i print- och webbformat på ett vackert USB.

23.990 kr

 
Fotograf Emma Schödin_Malin-Fredrik_436.jpg

8 timmar

Jag förevigar er stora dag under åtta sammanhängande timmar. Det här paketet passar bra för förberedelser, porträtt, vigsel och början på middagen. Tillsammans lägger vi upp er dag efter era behov och önskemål.
Samtliga utvalda bilder levereras redigerade samt i print- och webbformat på ett vackert USB.

29.990 kr

 
Fotograf Emma Schödin_Klara-Kevin_427.jpg

10 timmar

Jag förevigar er stora dag under tio sammanhängande timmar. Det här paketet passar bra för förberedelser, porträtt, vigsel och under middagen. Tillsammans lägger vi upp er dag efter era behov och önskemål.
Samtliga utvalda bilder levereras redigerade samt i print- och webbformat på ett vackert USB.

39.990 kr


Bröllopsguide

Hur går bokningen till?

Ni börjar med att skicka ett mail till mig med vilket datum ni gifter er. Berätta gärna var bröllopet äger rum och hur länge ni vill att jag ska vara med under dagen. Jag brukar alltid svara snabbt, men som mest kan det dröja ett par dagar.

Är jag ledig ert datum vill jag gärna höra mer om er dag, så vi träffas på en bröllopsfika där vi diskuterar mer om dagen och tillsammans går igenom avtalet som vi båda skriver på så ni känner er helt säkra kring bokningen.
Att träffas över en fika får oss även att lära känna varandra mer och det kommer kännas mer avslappnat sen på bröllopsdagen och jag har fått lära känna er mer så jag kan skapa era bröllopsbilder.

Skulle jag inte vara ledig ert datum hjälper jag er mer än gärna med tips på andra fotografer!

En bokningsavgift skickas i samband med att avtalet tecknas på 25% av bröllopspaketet, slutfakturan skickas i samband med bildleveransen. Bokningsavgiften garanterar er ert datum!

Var utgår jag ifrån?

Jag utgår från Stockholm men reser mer än gärna för att få föreviga er!

Provfotografering

Jag älskar nya platser och det ska bli jättekul att höra var ni kommer gifta er!
I alla bröllopspaket ingår det en provfotografering då vi träffas på den platsen vi tänkt ha porträttfotograferingen några månader innan bröllopet. Jag kommer ha rekat fotoplatser och visar er dem under provfotograferingen. 
Dessa bilder får ni även av mig, både i webb- och printformat. 

När jag fotograferar par använder jag mig av en viss teknik för att det ska kännas mer som en mysig och rolig stund för er än en fotografering. Innan provfotograferingen kommer jag skicka ett frågeformulär till er och på så sätt förbereder jag fotograferingen så den passar er. Detta kommer jag även ha med under bröllopsdagen. 

Bröllopsfotografering_8 (8).jpg

Innan bröllopet

Dagarna innan bröllopet kommer jag åka ut till platsen för att dubbelkolla hur ljuset ligger så det inte har ändrats från när vi hade provfotograferingen. Jag tittar mycket på hur ljuset och skuggorna ligger så vi får fina och jämna bilder.

Under veckan kommer jag hålla koll på vädret och vi planerar alltid in en plan B ifall det skulle vara så att vi inte kan ha exempelvis porträttfotograferingen där vi hade planerat ha den.

Efter bröllopet

Senast 5 dagar efter bröllopet skickar jag ett litet tjuvkik från er stora dag! Dessa får ni självklart använda hur mycket ni vill tills ni väntar på resten.
Jag levererar samtliga bilder inom ca 4 veckor.

Ni får både högupplösta samt webbanpassade bilder. De högupplösta passar bra för egen framkallning och de webbanpassade passar perfekt till internet, som Instagram och Facebook.

Jag säljer även ett flertal olika fotoprodukter såsom fotoböcker och fina inramningar. Efter bildleveransen kommer jag skicka över mer info vad jag har så kan vi boka in en produktvisning om ni är intresserade.