Jag älskar att fånga kärleken på bild..

Mina vänner och min familj säger att jag är pålitlig, kärleksfull och alltid ser det lilla extra - vilket jag även tycker passar in på hur jag vill ha mitt företag och hur jag vill vara mot er, mina kunder!

Mitt namn är Emma Schödin och jag älskar att fånga känslor och ögonblick på bild. Fotografering är min stora passion, och jag har från snart tre år tillbaka haft lyckan att arbeta med detta professionellt på heltid.
Jag bor i Vaxholm, norr om Stockholm, tillsammans med min sambo Martin. Bokar ni en fotografering hos mig kommer ni garanterat höra mer om honom :)

Jag gillar att fånga det mesta som dyker upp framför min lins men framförallt jobbar jag med bröllop-, gravid- och lifestylefotografering. Oavsett vilket tillfälle du vill minnas, så hjälper jag dig gärna!
Att bli fotograferad ska vara en härlig upplevelse, där ni tillsammans ska ha en roligt stund. Mitt mål är att ni ska gå därifrån med ett leende på läpparna!

Jag har många favorit-fotoplatser runt om i Stockholm, Hagaparken, körsbärsblommorna i Kungsträdgården, Ulriksdals Trädgård, Vaxholm, klipporna vid Nyckelviken eller något annat av de härliga naturområdena runt om stan. Ja, Stockholmsområdet är fullt av underbara fotoplatser och när det är dags för fotografering väljer vi tillsammans vår favorit.

Kika gärna in min portfolio här på hemsidan eller mitt Instagram-konto för att se mer av mina bilder och min fotostil.
Välkommen!
Emma