Din lifestylefotografering hos Emma Schödin

Lifestylefotografering

Att boka en lifestylefotografering är verkligen ett minne för livet! Vi ses hemma hos er där vi kommer få jättefina bilder i er hemmamiljö.

När ska jag boka fotografering?

Vid lifestylefotografering spelar det ingen roll hur gamla era barn är, vi bokar en tid som passar er.

Plats

Fotograferingen sker hemma hos er inom Stockholmsområdet. Jag älskar att fotografera hemma hos er där både ni och barnen känner er mer avslappnade. 

Vanligtvis sker fotograferingen i köket, sovrummet och vardagsrummet - vid matbordet, i sängen, soffan och golvet.

 

Utvalda lifestylebilder


Vad andra säger

Vi är otroligt nöjda!

“Vi är otroligt nöjda med Emma som fotograf! Förutom mycket fina bilder blev det även en mysig stund med Emma. Emma är en himla gullig tjej, trevlig och ödmjuk vilket gjorde hela fotograferingen avslappnad och positiv upplevelse!”

— Josefine, André & Wilma

Vi kommer att återkomma!

“Vi bokade en nyfödd- och familjefotografering och är så nöjda! Vår dotter var 10 dagar vid tillfället och Emma började med att säga att nu är det ingen stress, det är Elsa som styr dagen och vi rättar oss efter hennes signaler vilket kändes jätteskönt att höra. Hon var lättsam, proffsig och personlig. Vi kommer att återkomma fler gånger. Bilderna blev magiska och vi är så glada att vi anlitade just Emma!”

— Isabell, Patrik & Elsa

Vi är otroligt nöjda i helhet!

“Vi bokade en nyföddfotografering hos Emma är otroligt nöjda i helhet! Dagen gick smidigt trots att vår dotter bara var ett par dagar. Emma är tillmötesgående och väldigt öppen för egna förslag. Bilderna blev helt fantastiska, vi är supernöjda och rekommenderar henne varmt vidare!”

— Caroline, Anderz & Leontine

 

Lilla paketet

 • Ca 1 timme fotografering

 • Fotografering hemma hos er eller på valfri plats

 • Välj era favoriter i ett webbgalleri bland alla 50 redigerade bilder

 • 10 redigerade högupplösta bilder ingår i priset

4.490 kr
(3.490 kr vid bokningar vardagar 9-17)

Mellanpaketet

 • Ca 1-2 timmar fotografering

 • Fotografering hemma hos er eller på valfri plats

 • Välj era favoriter i ett webbgalleri bland alla 50 redigerade bilder

 • 25 redigerade högupplösta digitala bilder ingår i priset

6.490 kr

Stora paketet

 • Ca 1-2 timmar fotografering

 • Fotografering hemma hos er eller på valfri plats

 • Alla redigerade högupplösta digitala bilder ingår i priset

 • Valfri förstoring på fineart-papper, 30x40 cm

 • Leverans på USB-sticka i fint paket

8.490 kr

 

Lifestyleguide

Hur går fotograferingen till?

Fotograferingen sker hemma hos er inom Stockholmsområdet. Jag älskar att fotografera hemma hos er där både ni och barnen känner er mer avslappnade. 

Vanligtvis sker fotograferingen i köket, sovrummet och vardagsrummet - vid matbordet, i sängen, soffan och golvet.

Jag brukar vilja boka in fotograferingen på förmiddagen då ljusinsläppet är som bäst och att även barnen brukar vara som piggast då. Föredrar ni eftermiddagen går även det jättebra. 

Under fotograferingen går det bra att ha flera ombyten.

Vi kommer avsätta 1-2 timmar för fotografering för att inte stressa och hinna med matpauser och blöjbyten.

Läs mer om hur en lifestyle-fotografering kan gå till

Är det något vi ska tänka på innan fotograferingen?

Ni behöver inte känna att ni ska städa eller känna att ni behöver ordna något inför fotograferingen. Jag älskar att föreviga er familj så som den är! Är det något som vi skulle vilja flytta på under fotograferingen ordnar vi det då. 

Det blir fint om ni matchar varandra färgmässigt. Ljusa och enfärgade plagg blir superfint!

Lifestylefotografering_6.jpg

Efter fotograferingen

Efter fotograferingen redigerar jag utvalda bilder, ca 50 st, och skickar via ett webbgalleri. Länk till galleriet får ni ca 1 vecka efter fotograferingen. Ni väljer vilka bilder ni vill ha genom att stjärnmarkera bilderna i galleriet.

Bilderna ni valt kommer ni få print- och webbanpassade. Webbilderna passar perfekt att använda på sociala medier och printbilderna för egna framkallningar.

Jag vill givetsvis visa upp era fina bilder på min hemsida, Instagram, Facebooksida och blogg. Men det är helt upp till er, vill ni inte det går det givetsvis bra.

Ni har fri användningsrätt på bilderna ni har köpt. Vilket betyder att ni får framkalla hur många bilder ni vill, ni får visa upp dem på era sociala medier och i dagstidningar. Jag blir jätteglad ifall ni anger 'Fotograf Emma Schödin'. Ni får dock inte redigera, ändra eller använda bilderna i kommersiellt bruk utan min tillåtelse. 

Produkter och bildvisning

För att bilderna ska komma till sin rätt så vill jag gärna hjälpa er så de hamnar på väggen, i en bok eller som förstoring till mor- och farföräldrarna!
Vill ni boka in en produktvisning efter fotograferingen går det jättebra! Då kommer jag hem till er igen och visar vad jag har så får ni känna, klämma och se vad som passar er. Läs mer om mina produkter