Bröllopsfotografering

Mallorca ligger mig varmt och hjärtat! Jag reser ofta hit och har haft många härliga fotograferingar på denna fina ö!

Jag jobbar som fotograf heltid i Stockholm och 2019 blir mitt femte år som bröllopsfotograf - jag älskar att fotografera bröllop! Att få följa med er under dagen och att fånga kärleken på bild!

När ska jag boka?

Det är bra att vara ute i god tid inför ert bröllop då helgerna går åt fort. Jag har redan bröllop bokade under 2019, så tveka inte att skicka din bröllopsförfrågan!

Fotograferar du bara bröllop på Mallorca?

Jag älskar även att fotografera familj, gravid, par och lifestyle och gör det mer än gärna på Mallorca! Jag har haft ett flertal såna fotograferingar och har en portfolio jag kan visa. Kontakta mig för mer information.

Hur går det till?

Börja med att skicka ett mail till mig och berätta vilket datum ni gifter er, var bröllopet kommer ske och hur många timmar ni känner er intresserade av.

Vi bokar in ett telefonmöte, skypesamtal eller bröllopsfika beroende var ni bor och vad som passar er. Vi lär känna varandra lite mer och tillsammans lägger upp er dag efter era behov och önskemål. Alla bröllop ser ju olika ut, allt från endast porträttfotografering till att jag är med er under hela dagen och sent in på kvällen.

Jag kommer att se till att vara på plats på Mallorca några dagar innan ert bröllop och då passar det bra att vi ses på en provfotografering på den platsen vi tänkt ha porträttfotograferingen, allt för att er dag ska flyta på perfekt.

Jag har tre olika bröllopspaket som ni kan kika på längre ner på sidan. Tveka inte att kontakta mig om ni känner er intresserade!

 

Utvalda bröllopsbilder


Vad andra säger

Vi kan varmt rekommendera Emma till alla!

“Jag och min man anlitade Emma som vår bröllopsfotograf och vi är så nöjda och glada att vi valde just Emma för att föreviga vår dag. Hon var med oss under hela dagen och hon överträffade våra redan höga förväntningar. Hon är inte bara en riktigt duktig fotograf utan en riktigt härlig person som gjorde oss avslappnade framför kameran och var extremt lyhörd på oss och hur vi ville ha det. Vi kan varmt rekommendera Emma till alla. Tack för allt!”

— Malin & Fredrik

Vi är superglada att vi just hittade Emma!

“Vi är superglada att vi hittade just Emma att hjälpa oss föreviga vår bröllopsdag! Från första mötet på fik, under provfotograferingen, all kommunikation, innan/efter samt på vår stora dag så var Emma rakt igenom kanon! För oss var det viktigt att hitta någon som är lättsam och som vi gillar att ha omkring oss samt såklart ha någon som tar underbara bilder i stunden och presentera dessa på ett mycket tilltalande och proffsigt sätt. Vi kommer utan tvekan kontakta Emma för framtida uppdrag!”

— Sophie & Jonas

Önskar att vi kunde gifta oss en gång per år och att Emma skulle vara med varje gång!

“Emma gjorde vår bröllopsdag ännu mer speciell än vad den redan var. Både med sin närvaro där hon fick oss att känna oss avslappnade och naturliga men också av vad hon fångade på alla bilder. De bilder Emma levererat är ovärderliga! Önskar att vi kunde gifta oss en gång per år och att Emma skulle vara med varje gång. Tack Emma”

— Klara & Kevin

 

5 timmar

Jag förevigar er stora dag under fem sammanhängande timmar. Det här paketet passar bra för förberedelser, porträtt och vigsel.
Tillsammans lägger vi upp er dag efter era behov och önskemål.
Samtliga utvalda bilder levereras redigerade samt i print- och webbformat på ett vackert USB.

23.990 kr

8 timmar

Jag förevigar er stora dag under åtta sammanhängande timmar. Det här paketet passar bra för förberedelser, porträtt, vigsel och början på middagen.
Tillsammans lägger vi upp er dag efter era behov och önskemål.
Samtliga utvalda bilder levereras redigerade samt i print- och webbformat på ett vackert USB.

29.990 kr

10 timmar

Jag förevigar er stora dag under tio sammanhängande timmar. Det här paketet passar bra för förberedelser, porträtt, vigsel och under middagen.
Tillsammans lägger vi upp er dag efter era behov och önskemål.
Samtliga utvalda bilder levereras redigerade samt i print- och webbformat på ett vackert USB.

39.990 kr

 

 

Bröllopsguide

Hur går bokningen till?

Ni börjar med att skicka ett mail till mig med vilket datum ni gifter er. Berätta gärna var bröllopet äger rum och hur länge ni vill att jag ska vara med under dagen. Jag brukar alltid svara snabbt, men som mest kan det dröja ett par dagar.

Är jag ledig ert datum vill jag gärna höra mer om er dag, så vi träffas, antingen på en bröllopsfika eller över telefon där vi diskuterar mer om dagen och tillsammans går igenom avtalet som vi båda skriver på så ni känner er helt säkra kring bokningen.
Vi får även lära känna varandra mer och det kommer kännas mer avslappnat sen på bröllopsdagen och jag har fått lära känna er mer så jag kan skapa era bröllopsbilder.

En bokningsavgift skickas i samband med att avtalet tecknas på 25% av bröllopspaketet, slutfakturan skickas i samband med bildleveransen. Bokningsavgiften garanterar er ert datum!

Provfotografering

Jag har fotat ett flertal gånger på Mallorca och har koll på magiska platser! Det ska bli jättekul att höra var ni kommer gifta er och garanterar er magiska platser runt om där ni kommer gifta er.

I alla bröllopspaket ingår det en provfotografering då vi träffas på den platsen vi tänkt ha porträttfotograferingen. Jag kommer åka till Mallorca några dagar innan bröllopet (jag är även ofta på Mallorca så kommer även kunna ses tidigare om ni hellre vill det). Jag kommer ha rekat fotoplatser och visar er dem under provfotograferingen. 
Dessa bilder får ni även av mig, både i webb- och printformat. 

När jag fotograferar par använder jag mig av en viss teknik för att det ska kännas mer som en mysig och rolig stund för er än en fotografering. Innan provfotograferingen kommer jag skicka ett frågeformulär till er och på så sätt förbereder jag fotograferingen så den passar er. Detta kommer jag även ha med under bröllopsdagen. 

Fotograf Emma Schödin_Silvia-Pedro_097.jpg

Innan bröllopet

Dagarna innan bröllopet kommer jag åka ut till platsen för att dubbelkolla hur ljuset ligger så det inte har ändrats från när vi hade provfotograferingen. Jag tittar mycket på hur ljuset och skuggorna ligger så vi får fina och jämna bilder.

Under veckan kommer jag hålla koll på vädret och vi planerar alltid in en plan B ifall det skulle vara så att vi inte kan ha exempelvis porträttfotograferingen där vi hade planerat ha den.

Efter bröllopet

Senast 5 dagar efter bröllopet skickar jag ett litet tjuvkik från er stora dag! Dessa får ni självklart använda hur mycket ni vill tills ni väntar på resten.
Jag levererar samtliga bilder inom ca 4 veckor.

Ni får både högupplösta samt webbanpassade bilder. De högupplösta passar bra för egen framkallning och de webbanpassade passar perfekt till internet, som Instagram och Facebook.

Jag säljer även ett flertal olika fotoprodukter såsom fotoböcker och fina inramningar. Efter bildleveransen kommer jag skicka över mer info vad jag har så kan vi boka in en produktvisning om ni är intresserade.