Workshop Bröllop 27 - 28 april 2019 på Herresta lada


Mål: Dela erfarenheter, nätverka och få ny pepp på livet som fotograf!

Vi är två glada fotografer som älskar att fotografera men vi brinner också för att peppa och lyfta varandra. Som fotografer är vi ganska ensamma i våra yrken då vi ofta jobbar i egna bolag utan kollegor. Även om vi utvecklas väldigt mycket på egen hand så har en av våra viktigaste källor till ny kunskap och inspiration alltid varit att prata med andra fotografer i vår närhet. Det är därför vi vill ha dessa två workshops - för att hitta ett forum där nätverk och pepp är i fokus. 

Vår första workshop vi gjorde var på Mallorca i september 2018 och blev en riktig succé!

Recension från tidigare deltagare:

‘Jag är väldigt nöjd med fotoworkshopen på Mallorca. Emma och Nathalie hade lagt upp ett bra program där vi blandade föreläsningar och diskussioner med fotosessions på olika ställen som de hade rekat innan vi kom. Att dom dessutom hade stylat flera par inom både graviditets och bröllopsfotografering gjorde att fotograferingarna kändes ”på riktigt”. Det praktiska runt workshopen fungerade också väldigt bra. Vi bodde på en härlig gård på landsbygden där det fanns många magiska miljöer som kunde användas vid fotograferingarna. Att få sätta sig vid dukat bord och äta den goda maten var också en uppskattad del av workshopen. Rekommenderar varmt att delta vid en workshop arrangerad av Emma & Nathalie!’

Under workshopen

Fokuset kommer vara att peppa och nätverka med varandra. Vi kommer ta del av varandras kunskaper och erfarenheter, då det är just den biten vi uppskattat mest på workshops vi varit på tidigare. Vi kommer därför börja med att berätta lite kort om hur vi jobbar, och sen fortsätter vi att prata vidare kring ämnena tillsammans i diskussionsgrupper. Vi kommer skapa diskussioner där vi peppar och nätverkar med varandra!

Bröllop 27 - 28 april 2019 på Herresta lada

Vi kommer att tillbringa både lördagen och söndagen på Herresta Lada som ligger i Odensala, strax utanför Stockholm. Herresta lada har den perfekta lantliga miljön med fina lokaler. Det finns ett magiskt orangeri med utsikt över den vackra naturen där vi bland annat kommer fotografera. Vill ni se mer av Herresta lada kan ni gå in på www.herrestalada.com.

Vi har även lyxen att ha med oss bröllopskoordinatorn Datte som kommer fixa med bland annat en magisk dukning. Bruden kommer att få blombukett gjord av en florist sam hår och smink av en duktig MUA.

Det är två välplanerade dagar som har genomgångar, fotografering stylat heldagsbröllop och vi kommer gå igenom hur vi jobbar inom bröllop.

Vad kommer vi gå igenom?

  • Arbetsflöde - Vi kommer prata om hur vi jobbar med våra kundkontakter och arbetsflöden. Vi kommer att gå igenom från en bröllopsfrågan till leverans av bilder. Alla arbetar självklart på sitt sätt och vi kommer tillsammans ge varandra tips för att förbättra och förenkla arbetsflödet så att det passar just dig, tex hur ett bröllopsmöte kan se ut.

  • Redigering - Vi kommer att en redigeringsstund där vi kommer kunna ge varandra tips och byta erfarenheter.

  • Genomgång av bröllop - Vi kommer berätta hur vi jobbar under ett heldagsbröllop

  • Sociala medier - Vi berättar hur vi tänker kring sociala medier och marknadsföring

  • Pepp! - Vi kommer att jobba med personlig utveckling, självförtroende och pepp. Men mer än så vill vi inte berätta just nu =) 

Vad kommer vi ha för fotograferingar?

Vi kommer att fotografera som ett heldagsbröllop och under dagen kommer vi fotografera allt som rör ett bröllop. Från förberedelser till dukning, first look, vigsel, detaljbilder och porträtt… Ja ni förstår, Ni kommer att få nästintill alla bilder från ett heldagsbröllop.

Vi kommer att visa hur vi jobbar och berätta hur vi tänker och därefter har ni chans att fota och få till era drömbilder.




Vad ingår?

2 välplanerade dagar, 27 - 28 april 2019, i fina Herresta lada. Dagar med mycket inspiration, pepp, fotande och nätverkande

  • Frukost och lunch ingår båda dagarna och en middag

  • Fotografering av ett stylat heldagsbröllop

  • Genomgångar av arbetsflöde, sociala medier, redigering och massvis med pepp och energi!

  • Nytt nätverkande och nya vänner

Pris: 3.500 kr ex moms

_DSC0124.JPG
Fotograf Emma Schödin_Silvia-Pedro_166.jpg
DSC_1680.jpg
DSC_1793.jpg

Om oss

Foto

Foto: Renate Solhaug

Emma berättar om Nathalie

När man hänger med Nathalie garanterar jag mycket skratt! En tjej som är glad och älskar att bjuda på sig själv och är inte rädd för att dela med sig om sina erfarenheter. En tjej med mycket go i!

Nathalie fotar mycket gravid, bröllop och lifestyle och hon är grym på att fota och få fram de naturliga i bilderna. Hon är en stjärna på att komma på nya idéer under en fotografering.

Under workshopen lovar jag dig att du kommer få mycket härlig energi från denna tjej!

Foto

Foto: Renate Solhaug

Nathalie om Emma

Emma är lugnet själv med båda fötterna på jorden och med de gulligaste smilegroparna man sett. Hon är otroligt härlig att hänga med och hennes skratt smittar av sig. Emma bor tillsammans med sin kille Martin i Vaxholm med deras katt Saga.

Denna kvinna är otroligt duktig på att fotografera och är en stjärna på Bröllop, Lifestyle, familj och gravid.

Hon är en fantastisk kollega och vän och vi har gjort flera resor tillsammans och förhoppningsvis blir det fler.




BOKNINGSFORMULÄR

Är du en peppig person som tycker om att lyfta och hjälpa andra så är dessa workshops för dig!

Vi har ett fåtal platser per workshop, så tveka inte att boka en plats!

Genom att boka workshopen godkänner du våra bokningsvillkor, se nedan.

Namn *
Namn
_DSC5757_1.JPG

Bokningsvillkor

När vi har fått in din bokningsförfrågan kommer vi skicka ett bekräftelsemail där vi bekräftar att du fått en plats på workshopen. Därefter kommer en bokningsfaktura på 1.500 kr exklusive moms per workshop som garanterar dig platsen/platserna. Resterande del av fakturan skickas efter workshopen.

Du kommer även få tillgång till en privat FB-grupp för oss som kommer medverka på workshopen så att vi redan nu kan börja nätverka med varandra.

Vid avbokning efter 1 mars 2019 betalas inte bokningsavgiften tillbaka. Vid avbokning senare än 15 mars 2019 debiteras hela avgiften. Hittar du en egen reserv debiteras du inte.

Vid för få deltagare eller sjukdom har vi rätt att ställa in workshopen och återbetalar då redan inbetalt belopp. Dock får deltagarna bekosta sina egna kostnader, så som flyg/tågbiljetter och vi rekommenderar därför er att köpa en ombokningsbar biljett.