under resan

Fokuset kommer vara att ta del av varandras kunskaper och erfarenheter, då det är just den biten vi uppskattat mest på workshops vi varit på tidigare. Vi kommer därför börja med att berätta lite kort om hur vi jobbar, och sen fortsätter vi att prata vidare kring ämnet tillsammans i diskussionsgrupper.

vad kommer vi ha för genomgångar?

Vi kommer börja dagarna med genomgångar där vi berättar våra erfarenheter och tips. Under genomgångarna kommer även ni vara delaktiga där ni kommer få ge tips och råd till varandra. Vi kommer skapa diskussioner där vi peppar och nätverkar med varandra!

Vad kommer vi att prata om?

  • Arbetsflöde - Vi kommer prata om hur vi jobbar med våra kundkontakter och arbetsflöden. Vi går igenom processen från att en kund hör av sig till slutlig leverans av bilderna. Alla arbetar självklart på sitt sätt och vi kommer tillsammans ge varandra tips för att förbättra och förenkla arbetsflödet så att det passar just dig.
  • Redigering - Hur redigerar vi? Hur mycket tid lägger vi på att redigera våra bilder? Vilka verktyg använder vi oss av? Vi kommer först gå igenom hur vi arbetar för att sedan i grupper diskutera och hjälpa varandra att bli bättre.
  • Sociala medier och marknadsföring - En av de viktigaste kanalerna till nya kunder finns idag på sociala medieplattformar. Nathalie, som även har bloggat i många år älskar sociala medier och kommer dela med sig av tips och trix inom området.
  • Bokföring och företagande - Ditt företag är din grund, men din passion är foto. Därför är det viktigt att veta hur mycket energi man ska lägga ned på bokföring och administration. Emma som tidigare jobbat som bokföringskonsult kommer dela med sig av grundläggande råd i hur man planerar och sköter sitt bolag så friktionsfritt som möjligt så man istället kan lägga sina timmar på det man brinner för.
  • Pepptimmen! - En spännande timme där vi kommer jobba med personlig utveckling, självförtroende och pepp. Men mer än så vill vi inte berätta just nu =)

Vi kommer även avsätta tid för mysiga redigeringskvällar och extremt mycket nätverkande med varandra! 

vad kommer vi ha för fotograferingar?

För att få med er fina minnen från resan så har vi ordnat 4 olika fotograferingar med fokus på par, gravid och bröllop.

  • Kärlekspar i solnedgång - vi kommer möta upp ett par på stranden där ni kommer få fotografera dessa i solnedgången. Om ni vill finns möjlighet att vi på plats visar lite hur vi brukar jobba under en parfotografering.
  • Gravidfotografering - denna fotografering kommer också äga rum på stranden i solnedgång. Även här finns möjlighet att få hjälp av oss, men målet är att ni själva ska få styra fotografering. Vi finns där som stöd om ni behöver det.
  • Heldagsfotografering, bröllop - under denna dag kommer vi fotografera allt som rör ett bröllop. Från förberedelser till dukning, vigsel och porträtt. Vi kommer tillbringa största delen av dagen i den magiska trädgården som ligger bredvid vårt hus. Innan fotograferingen börjar kommer vi kort gå igenom hur vi jobbar med bröllop, från mailkontakt till bildleverans.
  • Fotografering av varandra - vi kommer avsätta tid för att ta bilder på varandra som ni sen kan använda till exempelvis era hemsidor.