När vi har fått in din bokningsförfrågan kommer vi skicka ett bekräftelsemail där vi bekräftar att du fått en plats på workshopen. Därefter kommer en bokningsfaktura på 1.000 kr exklusive moms som garanterar dig platsen. Resterande del av fakturan skickas efter workshopen.

Du kommer även få tillgång till en privat FB-grupp för oss som kommer medverka på workshopen så att vi redan nu kan börja nätverka med varandra. Innan resan kommer det komma upp några uppgifter och lära-känna-varandra-pepp så att vi är laddade inför resan!

Vid avbokning efter 30 juni betalas inte bokningsavgiften tillbaka. Vid avbokning senare än 31 juli debiteras hela avgiften. Hittar du en egen reserv debiteras du inte.

Vi har resegaranti via Kammarkollegiet vilket innebär en säkerhet för er som resenärer. Tanken är att ni som resenärer inte ska förlora några pengar om resan måste ställas in eller avbrytas.

Vid för få deltagare eller sjukdom har vi rätt att ställa in workshopen och återbetalar då redan inbetalt belopp. Dock får deltagarna bekosta sina egna kostnader, så som flygbiljetter och vi rekommenderar därför er att köpa en ombokningsbar flygbiljett.