Emma berättar om nathalie:

När man hänger med Nathalie garanterar jag mycket skratt! En tjej som är glad och älskar att bjuda på sig själv och är inte rädd för att dela med sig om sina erfarenheter. En tjej med mycket go i!

Nathalie fotar mycket gravid, bröllop och lifestyle och hon är grym på att fota och få fram de naturliga i bilderna. Hon är en stjärna på att komma på nya idéer under en fotografering.

Under workshopen lovar jag dig att du kommer få mycket härlig energi från denna tjej!

 

Nathalie om Emma:

Emma är lugnet själv med båda fötterna på jorden med de gulligaste smilegroporna man sett. Hon är otroligt härlig att hänga med och hennes skratt smittar av sig.

Emma är otroligt duktig på att fotografera men är också en stjärna på bokföring och de kommer hon att dela med sig av under workshoppen, moms är det bästa hon vet!

Emma bor tillsammans med sin kille Martin i Vaxholm och han kommer även att vara med och styra upp våra grillkvällar i vårt härliga hus.

 

Jennifer nordgren

Jennifer praktiserar hos Nathalie och är även hennes syster. Jennifer pluggar till stylist där hon bland annat håller på mycket med makeup och hår. Jennifer kommer följa med på resan som MUA, hårstylist och assistent.