“Väldigt proffsigt det hon gör!”

Min magiska gravidfotografering!
Emma är en jätte trevlig/omtänksam tjej som tar verkligen tid för fotograferingen tills man blir nöjd! Väldigt proffsigt det hon gör! Nästa gång jag ska göra någon fotografering ska jag gå till henne. Jag rekommenderar verkligen Emma!

— Jasmine

“Vilken talangfull tjej!”

Fantastiskt nöjd med bilderna efter gravidfotograferingen med Emma! Vilken talangfull tjej! Super tack till dig Emma för att du var med oss och förevigade vår första graviditet. Massor med kramar till dig från oss!

— Jessica & Daniel


 
Emma är en helt fantastisk fotograf och jag är så otroligt glad över att vi tog kontakt med henne för att föreviga min graviditet på bild. Emma är sjukt professionell och vet exakt hur hon ska göra för att få fotograferingen så avslappnad och stämningsfull som möjligt. Hur gullig och snäll som helst och det kändes så mysigt, som en dejt tillsammans med min sambo. BOKA HENNE! Lovar att ni inte kommer bli besvikna

— Cornelia & Joakim

 
 

“Hon anpassar sig efter vad som funkar för mig”

Emma är både en bra fotograf och jättebra att jobba med. Hon är personlig, anpassar sig efter vad som funkar för mig som kund och är dessutom en härlig person!

— Lina

“Älskar varenda bild!”

Emma är en fantastisk fotograf och tog magiska bilder på både mig som gravid och vår dotter när hon var nyfödd. Älskar varenda bild och är så imponerad över Emmas skicklighet att fånga rätt ögonblick och känsla samt hur naturlig och trygg hon fick fotograferingen att kännas. När jag tittar på bilderna idag får jag tillbaks precis samma känsla som jag kände när bilderna togs så tack Emma för att du förevigat så många ögonblick som aldrig kommer igen men som nu lever vidare i dina foton! 

— Cecilia

 

“Vi kommer utan tvekan kontakta Emma för framtida uppdrag!”

Vi är superglada att vi hittade just Emma att hjälpa oss föreviga vår bröllopsdag! Från första mötet på ett fik, under provfotograferingen, all kommunikation innan/efter samt på vår stora dag så var Emma rakt igenom kanon. För oss var det viktigt att hitta någon som är lättsam och som vi gillar ha omkring oss samt så klart någon som tar underbara bilder i stunden och presentera dessa på ett mycket tilltalade och proffsigt sätt. Vi kommer utan tvekan kontakta Emma för framtida uppdrag!

— Sophie & Jonas

“Från första kontakten blev jag bemött a en helt fantastisk tjej”

Under en väldigt lång period letade jag efter en fotograf som skulle föreviga min första graviditet och det var inte lätt bland alla fotografer i Sthlm. Jag blev först tagen av hennes vackra bilder och fick sedan höra från två andra par som också hade blivit fotograferade av Emma att hon var grym vilket är väldigt lite sagt för från första kontakten så blev jag bemött av en helt fantastisk tjej. I slutet på maj fick vi äntligen chansen till att träffa henne och jag tvingade med min man för att jag gärna ville ha en bild med honom också och han tycker sånt är jobbigt och blir väldigt spänd men efter 1 timmes fotografering med Emma så sa han att hon var så duktig, han var helt avslappnad och glömde i princip bort att han blev fotograferad. Jag rekommenderar Emma för alla och hoppas att få träffa henne snart igen!

— Linda & Martin