17 - 21 september 2018

Workshop på en magisk herrgård på soliga Mallorca
Mål: Dela erfarenheter, nätverka och få ny pepp på livet som fotograf!

Vi är två glada fotografer som älskar att fotografera men vi brinner också för att peppa och lyfta varandra. Som fotografer är vi ganska ensamma i våra yrken då vi ofta jobbar i egna bolag utan kollegor. Även om vi utvecklas väldigt mycket på egen hand så har en av våra viktigaste källor till ny kunskap och inspiration alltid varit att prata med andra fotografer i vår närhet. Det är därför vi vill ha den här workshopen - för att hitta ett forum där nätverk och pepp är i fokus. 

 

1024_10.jpg

Under resan

Fokuset kommer vara att ta del av varandras kunskaper och erfarenheter, då det är just den biten vi uppskattat mest på workshops vi varit på tidigare. Vi kommer därför börja med att berätta lite kort om hur vi jobbar, och sen fortsätter vi att prata vidare kring ämnet tillsammans i diskussionsgrupper.

Vad kommer vi ha för genomgångar?

Vi kommer börja dagarna med genomgångar där vi berättar våra erfarenheter och tips. Under genomgångarna kommer även ni vara delaktiga där ni kommer få ge tips och råd till varandra. Vi kommer skapa diskussioner där vi peppar och nätverkar med varandra!

Vad kommer vi att prata om?

 • Arbetsflöde - Vi kommer prata om hur vi jobbar med våra kundkontakter och arbetsflöden. Vi går igenom processen från att en kund hör av sig till slutlig leverans av bilderna. Alla arbetar självklart på sitt sätt och vi kommer tillsammans ge varandra tips för att förbättra och förenkla arbetsflödet så att det passar just dig.
 • Redigering - Hur redigerar vi? Hur mycket tid lägger vi på att redigera våra bilder? Vilka verktyg använder vi oss av? Vi kommer först gå igenom hur vi arbetar för att sedan i grupper diskutera och hjälpa varandra att bli bättre.
 • Sociala medier och marknadsföring - En av de viktigaste kanalerna till nya kunder finns idag på sociala medieplattformar. Nathalie, som även har bloggat i många år älskar sociala medier och kommer dela med sig av tips och trix inom området.
 • Bokföring och företagande - Ditt företag är din grund, men din passion är foto. Därför är det viktigt att veta hur mycket energi man ska lägga ned på bokföring och administration. Emma som tidigare jobbat som bokföringskonsult kommer dela med sig av grundläggande råd i hur man planerar och sköter sitt bolag så friktionsfritt som möjligt så man istället kan lägga sina timmar på det man brinner för.
 • Pepptimmen! - En spännande timme där vi kommer jobba med personlig utveckling, självförtroende och pepp. Men mer än så vill vi inte berätta just nu =)

Vi kommer även avsätta tid för mysiga redigeringskvällar och extremt mycket nätverkande med varandra! 

Vad kommer vi ha för fotograferingar?

För att få med er fina minnen från resan så har vi ordnat 4 olika fotograferingar med fokus på par, gravid och bröllop.

 • Kärlekspar i solnedgång - vi kommer möta upp ett par på stranden där ni kommer få fotografera dessa i solnedgången. Om ni vill finns möjlighet att vi på plats visar lite hur vi brukar jobba under en parfotografering.
 • Gravidfotografering - denna fotografering kommer också äga rum på stranden i solnedgång. Även här finns möjlighet att få hjälp av oss, men målet är att ni själva ska få styra fotografering. Vi finns där som stöd om ni behöver det.
 • Heldagsfotografering, bröllop - under denna dag kommer vi fotografera allt som rör ett bröllop. Från förberedelser till dukning, vigsel och porträtt. Vi kommer tillbringa största delen av dagen i den magiska trädgården som ligger bredvid vårt hus. Innan fotograferingen börjar kommer vi kort gå igenom hur vi jobbar med bröllop, från mailkontakt till bildleverans.
 • Fotografering av varandra - vi kommer avsätta tid för att ta bilder på varandra som ni sen kan använda till exempelvis era hemsidor.

mallorca.png

Mallorca

Workshopen kommer att äga rum på en herrgård som är från 1600-talet och ligger på den Mallorcanska landsbygden. Gården vi ska bo på är omgiven av mandelträd, olivlundar och apelsinträd. I herrgårdens trädgård och dess omgivningar finns magiska fotoplatser där vi kommer hålla till när vi ska ha det stylade bröllopet. Det finns gott om plats för härligt umgänge, pool-häng, redigeringsstunder och grillkvällar på terrassen.

mal1.jpg
mal2.jpeg

 

Mallorca är en fantastisk ö bara 3 timmar från Sverige som har så mycket mer att erbjuda än luftmadrasser och turistiga Sangria-drinkar. På den mittersta delen av ön, där vi kommer befinna oss, hittar man mycket grönska, vinodlingar, mäktiga berg och mysiga små byar. 

I september brukar temperaturen på Mallorca ligga runt 25 grader och det är gott om soltimmar. Under våra dagar här kommer vi ägna förmiddagarna åt genomgångar och framåt eftermiddagen ger vi oss ut till några av de utvalda fotoplatser runt omkring ön för att fånga de vackraste solnedgångarna. 

mal3.jpg
mal4.jpg

Om oss

nata.jpg

Emma berättar om Nathalie

När man hänger med Nathalie garanterar jag mycket skratt! En tjej som är glad och älskar att bjuda på sig själv och är inte rädd för att dela med sig om sina erfarenheter. En tjej med mycket go i!

Nathalie fotar mycket gravid, bröllop och lifestyle och hon är grym på att fota och få fram de naturliga i bilderna. Hon är en stjärna på att komma på nya idéer under en fotografering.

Under workshopen lovar jag dig att du kommer få mycket härlig energi från denna tjej!

emma.jpg

Nathalie om Emma

Emma är lugnet själv med båda fötterna på jorden med de gulligaste smilegroparna man sett. Hon är otroligt härlig att hänga med och hennes skratt smittar av sig.

Emma är otroligt duktig på att fotografera men är också en stjärna på bokföring och de kommer hon att dela med sig av under workshoppen, moms är det bästa hon vet!

Emma bor tillsammans med sin kille Martin i Vaxholm och han kommer även att vara med och styra upp våra grillkvällar i vårt härliga hus.

jenni.jpeg

Jennifer nordgren

Jennifer praktiserar hos Nathalie och är även hennes syster. Jennifer pluggar till stylist där hon bland annat håller på mycket med makeup och hår. Jennifer kommer följa med på resan som MUA, hårstylist och assistent.


omoss.JPG

Vad ingår?

 • Boende fyra nätter, 17 - 21 september 2018, i ett stort hus med tillgång till pool och häng
 • 3 hela välplanerade dagar med mycket inspiration, pepp, fotande och nätverkande
 • Frukost, lunch och middag ingår alla dagar
 • Fotografering av gravid, kärlekspar och brudpar i magiska miljöer 
 • Genomgångar av arbetsflöde, bokföring, företagande, redigering, heldagsfotografering av bröllop och massvis med pepp och energi!
 • Nytt nätverkande och nya vänner!

Pris: 9.990 kr ex moms


Boka workshop

Är du en person som känner att denna resa är någonting för dig så tveka inte att boka! Vi ser fram emot ett peppigt och glatt gäng som kommer få det så härligt tillsammans.

Fyll i formuläret nedan för att boka din plats eller om du har frågor

Namn *
Namn
brud.jpg

Bokningsvillkor

När vi har fått in din bokningsförfrågan kommer vi skicka ett bekräftelsemail där vi bekräftar att du fått en plats på workshopen. Därefter kommer en bokningsfaktura på 1.000 kr exklusive moms som garanterar dig platsen. Resterande del av fakturan skickas efter workshopen.

Du kommer även få tillgång till en privat FB-grupp för oss som kommer medverka på workshopen så att vi redan nu kan börja nätverka med varandra. Innan resan kommer det komma upp några uppgifter och lära-känna-varandra-pepp så att vi är laddade inför resan!

Vid avbokning efter 30 juni betalas inte bokningsavgiften tillbaka. Vid avbokning senare än 31 juli debiteras hela avgiften. Hittar du en egen reserv debiteras du inte.

Vi har resegaranti via Kammarkollegiet vilket innebär en säkerhet för er som resenärer. Tanken är att ni som resenärer inte ska förlora några pengar om resan måste ställas in eller avbrytas.

Vid för få deltagare eller sjukdom har vi rätt att ställa in workshopen och återbetalar då redan inbetalt belopp. Dock får deltagarna bekosta sina egna kostnader, så som flygbiljetter och vi rekommenderar därför er att köpa en ombokningsbar flygbiljett.