Bröllopsfotografering Gålö havsbad

Bilderna från årets första bröllop är levererad och vad jag är nöjd med bilderna! Vi tar en tjuvkik!

Susanne & Pavel gifte sig den 13 maj vid Gålö Havsbad. Det var en av de första helgerna som bjöd på fint väder och det var perfekt för vigseln ägde rum på en äng precis bredvid havet :)

Jag var med 3 timmar under deras dag och efter vigsel hade vi gruppfoton och sen porträttfotografering.

Därefter var det mingel och fest för brudparet och deras gäster!

'Vi bokade Emma till vårt bröllop och det var verkligen det bästa beslut vi tagit. Emma gjorde fotograferingen enkel, rolig och lekfull. Det var avslappnat och hennes energi och pepp är helt fantastisk. Rekomenderar Emma tusen gånger om, om ni behöver en fotograf som vet vad den håller på med.'

Tack Susanne & Pavel för den fina recensionen och för att jag fick äran att fotografera er stora dag!

På lördag är det dags för mitt andra bröllop och jag är så taggad!