Bröllopsfotografering!

I lördags var det Mikaela & Davids tur att gifta sig! Vigseln ägde rum i Uppsala Domkyrka och festen höll till i Linnéträdgården. Så magisk dag de hade! 

Jag har inte bloggat om deras provfotografering vi börjar där!

Innan varje bröllop träffar jag alltid brudparet på platsen där vi har planerat att ha porträttfotograferingen på deras bröllopsdag. Oftast brukar det vara vid kyrkan där vigseln äger rum eller i närheten av festlokalen. I Mikaela & Davids fall träffades vi först vid Uppsala Domkyrka och gick igenom deras dag. Jag var med i 8 timmar så vi stämde av tider, platser och info så allt skulle vara spikat och klart till bröllopsdagen. 

Därefter promenerade vi till Engelska parken, en park Mikaela & David kände att de ville ha porträttfotograferingen. En underbar fin park fullt med lövträd och fina plaster. Vi fotograferade provfotograferingen där så de kunde se hur resultatet ungefär skulle se ut innan bröllopet. 

Det blev jättefina bilder och vi bestämde oss för att köra porträttdelen i parken! 

Nu ser jag fram emot att redigera bröllopsbilderna så jag kan visa dem för Mikaela & David, och er såklart! :)