Karolina & Kalles bröllopsdag

Karolina tog kontakt med mig i vintras och första gången vi pratade i telefon klickade vi på en gång! Jag hoppade på rosa moln när Karolina och Kalle ville boka mig som deras bröllopsfotograf! Den 17 juni var det dags!

Jag hämtade upp Karolina på hotellet de bodde på och åkte till Gustav Adolfs Kyrka där vigseln skulle äga rum. Där stod Kalle, redo att träffa sin blivande fru ♡ 

En av mina favoritdelar som bröllopsfotograf är att få fota första gången brudparet ser varandra. Älskar att föreviga kärleken när de ser varandra första gången på deras bröllopsdag ♡ 

Vi passade på att ta några detaljbilder och porträttfotografering innan det var dags att gå in i kyrkan och gömma sig innan alla gäster kom.

Sedan var det dags att säga ja till varandra!

Efter vigseln åkte vi ut till Djurgården för ännu mera porträttfotografering :) Vi hade valt att dela upp porträttfotograferingen innan och efter vigseln för att få två olika miljöer.

Karolina & Kalle är så fina ihop! Deras kärlekshistoria hur de träffades är magisk ♡ 

Efter porträttfotograferingen åkte vi vidare till Kolskjulet på Kastellholmen där det var mingel, middag och fest!

Middagen bestod av god buffé, underbara tal och fullt med kärlek!

Som fotograf är jag väldigt svag för solnedgångar! Är solen framme och det finns möjlighet under bröllopsmiddagen brukar jag föreslå att vi smiter ut under middagen för att ta bilder i solnedgången. För Karolina & Kalles del hade de en fantastisk dag med sol så solnedgången var magiskt! Solen gick ner så fint vid Kastellholmen!

Älskar att vara bröllopsfotograf! ♡