Gravidfotografering med Andrea

För ett tag sen mötte jag upp Andrea i Ulriksdals trädgård för en gravidfotografering!
Jag har nyligen fått hem några nya gravidklänningar som Andrea var taggad på att testa!

Under en gravidfotografering brukar vi hinna med 2-3 ombyten och jag hade betydligt fler att visa Andrea! Så jag brukar hänga upp klänningarna så här som bilden nedan så att ni ska lättare få välja ut era favoriter.

Bts bild tagen av Andrea.

Bts bild tagen av Andrea.

Här är en av dem, titta så fin!

Fotograf Emma Schödin_Andrea-Norrman_011.jpg

Jag har även en liknande fast långärmad :)

Fotograf Emma Schödin_Andrea-Norrman_024.jpg

Andrea väntar sitt första barn, en liten tjej!

Jag brukar rekommendera att vi har fotograferingen mellan vecka 28-35 beroende på hur man mår och hur stor magen har blivit. Andrea var här i vecka 29.

Denna tyllkjol är så fin! Till den har jag denna vita topp men möjlighet att ha linne annars fungerar något långärmat lika bra :)

Sist men inte minst fotade vi i denna fantastiska tyllklänning! Andrea var så magiskt fin i den tillsammans med hennes blåa ögon! Hon sa att hon kände sig som en bakelse och att denna var hennes favorit!

Andrea är en supergulliga tjej och jag är så glad att jag fick äran att fota hennes första graviditet!

Vilken rolig timme vi hade tillsammans och jag hoppas jag får träffa Andrea snart igen!

Andrea bts.jpg