Tavlor, fotoalbum och touchprodukter

När man har varit på en fotografering hos mig så erbjuder jag även mina kunder olika framkallningar, inramningar och fotoböcker av fotografierna vi tagit. Alla produkter jag säljer är handgjorda och har mycket högre hållbarhet än vanliga framkallningar. 

Tavlor

Tavlorna jag säljer är laminerade, och inte inglasade. När man laminerar en bild behandlar man ytan tålig och man slipper även reflexer som uppstår i glas.

Fotograf Emma Schödin_Produkter_012.jpg
Fotograf Emma Schödin_Produkter_015.jpg

De här tavlorna kan man torka av med en blöt trasa och lite diskmedel för att få bort damm och fingeravtryck.

Fotograf Emma Schödin_Produkter_011.jpg

Man kan välja mellan ett flertal olika ramar. Här ovan är ett exempel på en av mina mer utsmyckade ramar. 

Fotoalbum

Att samla ihop flera av sina favoritbilder från en fotografering och spara i ett fint album brukar vara mycket populärt. Har man exempelvis gjort både en gravid- och lifestylefotografering blir det jättefint att samla de bästa bilderna från dessa två fototillfällen i samma album.

Fotograf Emma Schödin_Produkter_008.jpg

Fotoalbum brukar också vara en uppskattad present att ge bort till mor- och farföräldrar. Fotoböckerna kommer i två storlekar, 20x20cm och 25x25cm.

Fotograf Emma Schödin_Produkter_009.jpg

Touchprodukter

En ny och lyxigare variant av fotoprodukt, de finns i många olika former och passar jättefint i hemmet. Jag älskar dessa runda format och blir jättefint ihop i olika storlekar.

Fotograf Emma Schödin_Produkter_002.jpg

Dessa är mycket hållbara och drar inte åt sig smuts. Går lätt att torka av med en trasa och diskmedel.

Fotograf Emma Schödin_Produkter_006.jpg
Fotograf Emma Schödin_Produkter_003.jpg

Vill ni titta lite närmare innan ni köper?

Är ni intresserade av att kika lite närmre på produkterna för att se om något passar er så ordnar vi det! Antingen kommer ni hem till mig i Vaxholm och klämmer och känner på de olika produkterna eller så kommer jag hem till er. Är vi hemma hos er kan vi ju också testa vad som passar bäst hos er, vi kan mäta och se vart exempelvis en tavla skulle kunna sitta och vilken storlek som blir bäst.

Rund touchprodukt på plywood-grund

Rund touchprodukt på plywood-grund

Leverans

Leveransen av produkterna varierar beroende på vad man beställt. Men leveranstiden brukar hamna mellan 2-8 veckor. Då alla produkter är handgjorda får man räkna med att det tar lite längre tid, men allt är superfint gjort så det är väl värt att vänta på =)

Fotograf Emma Schödin_Produkter_010.jpg