Bröllopsfotografering Dalarö Skans

I juli hade jag ett bröllop som jag var galet taggad över då det var ett litet annorlunda bröllop än de jag fotat förut. Libby och Teo bor i USA och förra året gifte de sig där. Då Teo är från Sverige hade de valt att skjuta på bröllopsfesten då de ville att den skulle äga rum i Sverige. Libbys familj och vänner flög till Stockholm för att vara med och fira och jag fick äran att vara deras bröllopsfotograf!

Libby & Teo hade bokat mitt 8 timmar paket och upplägget blev så bra!

Libby & Teo hade bokat mitt 8 timmar paket och upplägget blev så bra!

Dagen började med att vi åkte denna fantastiska båt, Tranan, som skulle ta gästerna från Nybrokajen till fantastiska Dalarö Skans.

I tre timmar åkte vi runt i Stockholms Skärgård och vädret kunde inte ha blivit bättre!

I tre timmar åkte vi runt i Stockholms Skärgård och vädret kunde inte ha blivit bättre!

Det bjöds på glada människor, roliga lekar, härliga skratt och sång ♡

Sedan anlände vi till Dalarö Skans, en underbar och fin ö! Där börjades det med en brudskål och sedan hade Libby & Teo önskat en gruppbild på alla gäster. De var runt 100 gäster och tycker denna bild blev otroligt bra, titta så glada alla är :)

Fotograf Emma Schödin_Libby-Teo_394.jpg

Därefter var det dags för porträttfotograferingen! Solen låg magiskt, det fanns underbara klippor och vi var ett stenkast från havet. En fotografs dröm att få fota här! Libby & Teo är SÅ fina ihop, man ser hur kära dem är i varandra och vi fick så många fina bilder! ♡

Sedan var det dags för bröllopsmiddag och lokalen på Dalarö Skans var M A G I S K !

Det var så roligt att se hur en bröllopsmiddag kan se ut med människor från USA! Massvis med sång, ett härligt liv under hela middagen och underbara tal att till och med fotografen själv skrattade och grät med :) 

När middagen var slut och det var dags för brudparet och gästerna att dansa loss på dansgolvet och för mig var det dags för mig att tacka för mig. En sån häftig upplevelse att få föreviga en enda stor fest på 8 timmar! Jag är så nöjd med bilderna och fått sån fin respons från Libby, Teo och deras familjer! ♡

Fotograf Emma Schödin_Libby-Teo_191.jpg