Gravidfotografering med Cornelia & Joakim

Julen är över och det har hunnit bli 2018! 2017 har varit ett så spännande och händelserikt år för mig och jag är så taggad på att få fortsätta med alla underbara fotograferingar även detta år. Men, först en liten tillbaka blick till en fantastisk gravid- och parfotografering jag gjorde i december med Cornelia & Joakim som väntar sitt första barn. 

Vi fotade ute i Ulriksdals Trädgård som har blivit en favoritplats för många av mina par och gravida. Och det är inte så konstigt, det finns så fantastiskt fina ställen att fota på där.  

Det var soligt men riktigt kallt på fotograferingsdagen så jag laddade med självhäftande värmekuddar som vi satte  innanför kläderna - blir riktigt varmt och gott. 

Det var soligt men riktigt kallt på fotograferingsdagen så jag laddade med självhäftande värmekuddar som vi satte  innanför kläderna - blir riktigt varmt och gott. 

Vi började med att fotografera Cornelia & Joakim tillsammans, och jag använde mig av beloved-tekniken som jag brukar använda vid parfotograferingar. Tekniken går ut på att det inte ska upplevas som just en fotografering, utan istället ska det vara en fin stund paret emellan - de bästa korten får man när man glömmer bort att kameran är där =) 

Inför en beloved-fotografering skickar jag ut ett frågeformulär till paret för att jag ska kunna förbereda en anpassad fotograferingen för just er.

Fotograf Emma Schödin_Cornelia-Joakim_038.jpg
Fotograf Emma Schödin_Cornelia-Joakim_039.jpg
Fotograf Emma Schödin_Cornelia-Joakim_045.jpg

Efter parfotograferingen bytte Cornelia om och vi fotade sedan gravidbilder på bara henne och magen vid sjön. Jag älskar att fota här, titta bara hur fint vattnet lyser upp bilden, och solen låg helt perfekt den här morgonen. 

Fotograf Emma Schödin_Cornelia-Joakim_046.jpg

Vi avslutade gravidfotograferingen med ett sista ombyte och tog sedan kort med den här gravidklänning som är en stor favorit hos mina kunder! Älskar det långa släpet!

Tack så jättemycket Cornelia och Joakim för en fantastisk fotografering! 

Den senaste tiden har jag haft så många härliga gravidfotograferingar och jag har massor av underbara kort jag skulle vilja visa er här! Så jag återkommer inom kort med fler bilder från några av mina gravid-vinterfotograferingar.